Nyhedsbrev

Timan 3330 Redskabsbærer

Én maskine – Fire årstider 

Timan 3330 gør med sin affjedrede undervogn, lave støjniveau og helt unikke førerkomfort hverdagen behagelig for chaufføren.

-Billederne af redskaberne er fra 3400'eren, der jo var med dieselmotor

Klik HER for at se filmen der viser de forskellige muligheder 

Flere detaljer

V33-000

DKK 359.500,00 ekskl. moms

DKK 449.375,00 inkl. moms

Redskabsbærer Timan 3330

Meget støjsvag 33 Hk Benzin der kører ca. 30 Km/t, så er det også godt for miljøet.

Komfortabel og effektiv redskabsbærer - til alle årstider.

Timan 3330 er en knækstyret redskabsbærer, der er udviklet til professionelle til vedligeholdelse af alle udendørs arealer. I udviklingen af den robuste konstruktion er der ikke gået på kompromis med hverken materialer eller funktioner. Timan 3330 er en alsidig og manøvredygtig maskine, der dækker alle sæsoner med sit brede redskabsprogram.

Førerkomfort

Timan 3330 er en ergonomisk gennemtænkt arbejdsplads, der skaber de bedste rammer for føreren. Kabinen er rummelig, og de store glaspartier giver et godt overblik og frit udsyn. Der er let ind- og udstigning og et komfortsæde med høj ryg og god affjedring. Al betjening foregår nemt og bekvemt med joysticket, der er placeret ergonomisk korrekt på betjeningspanelet i armlænet.

Lavt støjniveau

Timan 3330 har det laveste støjniveau på markedet med ca. 68 dB i kabinen. Dette skaber et godt arbejdsmiljø for føreren, samtidigt med at det minimerer støjgenerne for omgivelserne. Det lave støjniveau er skabt ved, at de hydrauliske hjulmotorer er ophængt i gummi, der er anvendt lydisolering overalt, og en Kubota motor der er kraftig støjdæmpet.

Få vibrationer

I udviklingen af Timan 3330 har der været fokus på at minimere antallet af helkropsvibrationer. Den unikke uafhængige affjedring i alle hjul absorberer stød og slag i kabinen - så føreren sidder roligt og behageligt, selv med speederen i bund og i ujævnt terræn. Samtidigt giver det stive knæk midt i maskinen en meget stabil kørsel, hvor føreren udsættes for et minimalt antal vuggende bevægelser.

Driftsikkerhed

Timan 3330 er en meget driftsikker maskine. Den har fuld hydraulisk transmission og kraftudtag, så der er få sliddele, og den kræver minimal vedligeholdelse. Timan 3330 har desuden en overdimensioneret køler, der sikrer en høj driftsikkerhed. I udviklingen af maskinen er der lagt vægt på en funktionel og brugervenlig konstruktion, hvor der er nem adgang til daglig service.

  • Kabinen og hjulene er affjedrede – derfor opstår der ingen hårde stød i maskinen og din krop.
  • Stift knækled midt i maskinen bevirker, at der ikke er nogen vuggebevægelser fra side til side.
  • Uafhængig afjjedring sørger for, at hjulene altid følger terrænet.
  • Enkel og ergonomisk betjening samt enkelt skift af redskaber.
  • Lavt CO2 udslip og meget lavt brændstofforbrug. 
  • Fuld hydraulisk transmission og kraftudtag for minimaltvedligehold.
  • Minimal daglig service