Nyhedsbrev

Stiga Havetraktor Tornado 9121 W Se fuld størrelse

Stiga Havetraktor Tornado 9121 W

Husk at vi nemt matcher laveste netpris /

  • Stærk og økonomisk Honda-motor
  • Forstærket klippeaggregat på 121 cm med 6 støttehjul
  • 5,5" display med alle driftsoplysninger og optimal klippezone
  • Kraftige LED-forlygter og robust kofanger foran
  • Sæde med armlæn og soft grip-rat giver forbedret komfort
  • Fartpilot sikrer, at kørslen er behagelig

Flere detaljer

2T1945381/ST2

DKK 39.599,20 ekskl. moms

DKK 49.499,00 inkl. moms

Kraftfuld havetraktor med et ekstra bredt klippeaggregat på 121 cm med tre knive.

Havetraktoren kan benytte enten sideudkast eller Multiclip-funktion med findeling af græsafklippet og er udstyret med en 2-cylindret 688 cm³ Honda-motor med højt moment.

Velegnet til kraftigt græs på plæner op til 8500 m2.

Produktdetaljer og specifikationer

Den topmoderne STIGA Tornado 9121 W er en imponerende arbejdshest til vedligeholdelse af plæner, da den nemt og hurtigt klarer selv meget store græsarealer!

Den vigtigste af en række kvalitetsegenskaber er dens nye, kraftfulde Honda-motor – en højtydende 4-taktsmotor på 688 cm³, der i kraft af sin 2-cylindrede, V-konstruktion giver en drift med et lavt vibrationsniveau, et højere moment og en fremragende brændstoføkonomi.

Et 2-trins luftfilter minimerer sammen med tryksmøring sliddet på komponenterne og forlænger motorens levetid, mens en stor benzintank (15 liter), der påfyldes via en
 praktisk udvendig påfyldningsstuds, nedbringer nedetiden ved at reducere antallet og hyppigheden af optankningsstop.

Traktoren har et smart 5,5" display i bredformat, der viser klare, letlæselige oplysninger om motorens omdrejningstal, batteriniveauet, olie- og brændstofniveauet samt den optimale klippezone, der optimerer klipningen.
Den er også forsynet med klassens bredeste klippeaggregat på 121 cm med tre knive, som sikrer, at den hurtigt klarer et stort arbejdsområde.

Tornado 9121 W har en pedalstyret hydrostatisk transmission – en attraktiv egenskab, der giver en trinløs regulering af kørehastigheden (fremad og i bakgear) og dermed også optimal manøvredygtighed, som gør det meget lettere at klippe og bugsere rundt om forhindringer.

Fartpilotfunktionen betyder, at du kan låse kørehastigheden og give foden og anklen et hvil, når det er nødvendigt, mens LED-forlygterne giver den nødvendige belysning, hvis du skal arbejde om aftenen.

Som en 2-i-1-maskine kan Tornado 9121 W tilpasses, så den kører med enten sideudkast eller Multiclip-funktion, der findeler græsafklippet.
Den første funktion er perfekt til områder med højt græs, mens den anden kommer til sin ret på fine plæner, der slås ofte.

Komfort og brugervenlighed er i top på Tornado 9121 W , der er forsynet med et førersæde med armlæn, et hævet rat med soft grip, en kopholder og et opbevaringsrum.

Af andre fordele kan nævnes støttehjul på klippeaggregatet, der forhindrer mærker på plænen, når traktoren vender på skråninger, et vaskelink for nem rengøring af aggregatets underside og en robust støbejernsforaksel med en lang levetid.

Mulchingsæt, anhængertræk og batterioplader sælges separat.