Nyhedsbrev

Stiga Havetraktor Tornado 7108 W Se fuld størrelse

Stiga Havetraktor Tornado 7108 W

Husk at vi nemt matcher laveste netpris /

  • Forstærket klippeaggregat på 108 cm med 3 støttehjul
  • Udstyret med en 2-cylindret STIGA-motor
  • Baghjul på 20" sikrer trækkraft med et godt greb
  • Nem knivtilkobling ved hjælp af elektrisk PTO-kobling
  • Mulchingsæt, anhængertræk og batterioplader sælges separat.
  • Robust og stærk med foraksel og kofanger i støbejern

Flere detaljer

2T1845481/ST2

DKK 27.599,20 ekskl. moms

DKK 34.499,00 inkl. moms

Stærk og robust havetraktor, som er drevet af en 2-cylindret 635 cm³ STIGA-motor med stor slagvolumen.

Havetraktoren har en klippebredde på 108 cm og er udstyret med sideudkast og Multiclip-funktion som standard. Ideel til vildt græs på plæner op til 7000 m2. mulchkit, batterioplader og anhængertræk sælges separat.

Produktdetaljer og specifikationer

Du får en høj ydeevne, en robust kvalitetskonstruktion og stor alsidighed med den topmoderne havetraktor STIGA Tornado 7108 W !

Den høje ydeevne leveres af en 2-cylindret STIGA-motor med en fremragende brændstoføkonomi, et imponerende moment og et lavt vibrations- og emissionsniveau.

På Tornado 7108 W er brugerkomforten i top med et justerbart sæde, blødt soft grip-rat og kopholder, der alle bidrager til at give køreglæde.

Den er udstyret med en støbejernsforaksel, der uden problemer klarer udfordringerne ved regelmæssig kørsel i ujævnt terræn, samt et multifunktionelt LED-display, der
 klart viser de vigtigste oplysninger om traktorens status.

Som en 2-i-1-maskine kan du på Tornado 7108 W vælge mellem brug af sideudkast eller Multiclip med findeling af græsafklippet. Den første funktion er ideel til områder, der er tilgroet, mens den anden er perfekt til fine plæner, der klippes ofte.

En trinløs hydrostatisk transmission, der justeres med en fodpedal, giver optimal manøvredygtighed og gør det nemt at komme sikkert rundt om forhindringer, mens et vaskelink giver mulighed for at fjerne korroderende snavs, der forringer ydeevnen, fra undersiden af det forstærkede klippeaggregat på 108 cm med to knive.

Modellen er også forsynet med en kofanger for at beskytte mod kollision på fronten, LED-forlygter for sikker græsklipning og bugsering i dårligt lys samt store hjul på hele 20" for et godt greb. Mulchingsæt, anhængertræk og batterioplader sælges separat.
 
Se Specifikationsoversigten på billederne.