Nyhedsbrev

Stiga SMT 500 AE Multi-Tool med Teleskoprør kædesav og Hækkeklipper uden Batteri og Lader

Et kraftfuldt, men samtidig let, ledningsfrit 48 V multi-tool bestående af et teleskoprør, en kædesav og en hækkeklipper.
 
Multi-toolet kan dele batteri med de andre redskaber i 500-serien.
  • LET OG STØJSVAGT REDSKAB
  • LET I VÆGT OG KOMPAKT I STØRRELSE FOR LET HÅNDTERING
  • FORLÆNGERRØR PÅ 65 CM MEDFØLGER, SÅ DET ER MULIGT AT NÅ HØJE GRENE UDEN STIGE

Flere detaljer

ST-SMT 500 AE Multi-Tool

DKK 1.276,00 ekskl. moms

DKK 1.595,00 inkl. moms

  • MAKSIMAL SKÆREPRÆCISION TAKKET VÆRE STØDFANGEREN PÅ KÆDESAVEN
  • MAKSIMAL FLEKSIBILITET TAKKET VÆRE DET JUSTERBARE KLIPPEHOVED PÅ HÆKKEKLIPPEREN
  • KAN DELE BATTERI MED RESTEN AF 500-SERIEN

 

Produktdetaljer og specifikationer:

Glem alt om at klatre på stiger og i træer og andet farligt arbejde – nu kan du let få styr på højtsiddende grene og toppen af høje hække, der ellers kan være svære at nå, fra sikker afstand på jorden!

Foruden det medfølgende tilbehør i form af en kædesav og en hækkeklipper har STIGA SMT 500 AE et rigrør i glasfiber, der holder produktets vægt nede på et absolut minimum, så det bliver lettere både at arbejde med og transportere.

Et blødt gummigreb og en enkelt sele giver yderligere komfort og brugervenlighed.

SMT 500 AE er udstyret med et teleskopisk forlængerrør på 65 cm, som giver en rækkevidde på op til 4 m med kædesaven og 4,3 m med hækkeklipperen.

Kædesaven er udstyret et kompakt 10" sværd med en højtydende kæde, der giver et rent snit og minimerer tendensen til tilbageslag.

En stødfanger, der sidder på undersiden af kædesaven, gør, at andre grene kan bruges som skærestøtte, og giver optimal sikkerhed og præcision.

Hækkeklipperen er et fleksibelt redskab med et klippehoved, der kan justeres 112°, så du er sikker på altid at have den rigtige arbejdsvinkel til den pågældende hæk.

Den effektive, dobbeltvirkende kniv på 46 cm er laserskåret, så den holder sig skarp i lang tid og leverer rene snit uden skader.

Dette alsidige multi-tool er drevet af et 48 V lithium-ion batteri, som passer til alle produkterne i 500-serien.

En række grønne LED-pærer gør det nemt at holde øje med batteriniveauet, så du ved, om du kan fortsætte med at arbejde eller skal stoppe for at lade op.

Når du er færdig med at bruge kædesaven eller hækkeklipperen, kan du bare sætte batteriet i et af dine andre redskaber i 500-serien og fortsætte med at klippe eller trimme græsset.