Nyhedsbrev

RC 1000 Redskabsbærer på larvebånd

Fjernstyret redskabsbærer på larvebånd udstyret med en professionel godkendt fjernstyring. Den stærke partner der bidrager til et godt arbejdsmiljø, når der skal arbejdes på skråninger og andre svært fremkommelige steder, hvor almindelige køretøjer ikke kan anvendes.

Flere detaljer

411000-00

DKK 225.900,00 ekskl. moms

DKK 282.375,00 inkl. moms

RC1000 - Redskabsbærer på larvebånd

Med den lave højde og det lave tyngepunkt klarer Timan RC-1000 uden problemer klipning, stubfræsning og snerydning på skrænter og skåninger op til 50 grader.

Bælterne er monteret med uafhængigt ophæng, hvilket garanterer høj stabilitet på selv stejle skråninger, da RC-1000 altid vil have fuld kontakt til underlaget.

RC-1000 arbejder nemt og sikkert på svært tilgængelig områder, såsom på helleanlæg, under fjernvarmerør, omkring regnvandsbassiner, under solcelleanlæg, på motorvejsskråninger og på andre svært tilgængelige områder.

Med slagleklipperen nedkæmpes langt græs, mindre buske, bjørnklo på områder, hvor det udgør en sikkerhedsmæssig risiko at færdes med en almindelig klipper.

RC-1000 arbejder helt tæt til hegn og andre forhindringer, da klipperen slår fri foran bælterne og forhindre, at uslået græsset bliver kørt ned.

Ønskes en pænere finish, skiftes der til rotorklipper på blot et par minutter.

Med stubfræseren fjernes stubbe let og effektivt på blandt andet høje motorvejsskråninger, hvor det ellers kan være vanskeligt at komme til med andet udstyr.

RC-1000 er en helårsmaskine, da den om vinteren på et øjeblik kan udstyres med snerydningsredskaber som, hydraulisk fejemaskine, v-plov eller dozerblad for snebekæmpelse på stejle og glatte stier.

RC-1000 er det optimale alternativ til håndholdte redskaber, hvis du vil undgå skader på ryg, hofte og ankel, samt skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø.

RC-1000 er en sikker og rentable investering, da den som minimum klarer op til flere mands arbejde.

RC-1000 er fuldhydraulisk og konstrueret som en redskabsbærer monteret med en slagleklipper og med hurtigt skifte som standard, hvorimod skrænteklipperen RC-750 udelukkende kan anvendes med slagleklipper.

Med en arbejdsbredde på til 1350 mm (rotorklipper) og en 23 HK motor klarer RC-1000 arbejdet på både store og ufremkommelige arealer.

RC-1000 er den mest kompakte i sin klasse af fjernstyrede redskabsbærer, hvilket gør den i stand til at arbejde ubesværet på meget snævre og ufremkommelige steder. Motoren ligger fast i chassiset, således at de kompakte dimensioner kan bibeholdes og selv de smalleste steder kan bearbejdes.

Nu med fuldt udstyrsprogram:

  • Slagleklipper
  • Rotorklipper
  • Stubfræser
  • Hydraulisk fejemaskine
  • Dozerblad
  • V-plov

 

Teknisk data:

Motor: Vanguard 23 HK
Transmission til bælterne: Hydraulisk
Transmission til slagleklipper: Hydraulisk
Max arbejdshældning i alle retninger: 50°
Total længde: 1310 mm
Total bredde: 1000 mm
Total højde: 680 mm
Vægt: 370 kg
Total længde med slagleklipper: 1970 mm
Total bredde med slagleklipper: 1112 mm
Total højde med slagleklipper: 685 mm
Vægt med slagleklipper: 500 kg
65101004 Y-slagler: 36 stk.