Nyhedsbrev

Stiga Havetraktor Estate 7102 W

Husk at vi nemt matcher laveste netpris /

  • Ny, kraftfuld og pålidelig 2-cylindret STIGA-motor
  • Rummelig 300-liters opsamler
  • LED-lygter for et godt oplyst arbejdsområde
  • Bredt aggregat på 102 cm med synkroniserede knive
  • Robust og stærk takket være støbejernsforakslen
  • Multiclip-sæt, anhængertræk og batterioplader sælges separat

Flere detaljer

2T0970481/ST1

DKK 34.823,20 ekskl. moms

DKK 43.529,00 inkl. moms

Estate 7102 W (tidligere Estate 6102 HW) er en højtydende havetraktor med en kraftfuld 2-cylindret STIGA-motor på 635 cc, som tilbyder det allerbedste i forhold til ydeevne og pålidelighed.

Et bredt klippeskjold på 102 cm med synkroniserede knive arbejder med en rummelig 300-liters opsamler for at sikre hurtigt arbejde på store arealer.

Andre rare funktioner omfatter en jævn fodbetjent hydrostatisk transmission.

Produktdetaljer og specifikationer

Plænetraktoren Estate 7102 W (tidligere Estate 6102 HW) er en kraftfuld og yderst effektiv maskine, der er designet til brugere, der søger en hurtig og effektiv måde at vedligeholde store græsarealer på.
Kraften leveres af en 635 cc STIGA-motor, der kombinerer OHV-teknologi med en 2-cylindret V-konstruktion for at maksimere effekt og drejningsmoment, samtidig med at vibrationer og brændstofforbrug minimeres.

Takket være det ekstra brede klippeaggregat på 102 cm og de to synkroniserede knive, der optimerer luftstrømmen under skjoldet, vil denne maskine kunne dække et stort område på kort tid og
 samle langt, fugtigt græs uden risiko for blokering.

En rummelig 300-liters opsamler betyder, at der vil være langt mellem stop for tømning, mens brug af Multiclip-sættet (fås som tilbehør) gør det muligt at reducere klippetiden, da du helt undgår opsamling ved denne klippemetode.

På Estate 7102 W kan brugeren nyde godt af et instrumentbræt, der viser alle vigtige driftsindikatorer, inklusive transmissionsstatus, aktivering af parkeringsbremse og batteriniveau.

Det er måske nok en stor maskine, men Estate 7102 W er ikke desto mindre meget manøvredygtig med sin trinløse hydrostatiske transmission, der giver en jævn acceleration både frem og tilbage, hvilket igen gør det let at arbejde rundt om forhindringer på plænen.

Denne plænetraktor er yderst alsidig og har syv mulige klippehøjder, der er designet til at hjælpe dig med at håndtere en lang række græslængder (justering er fra 30-90 mm ved hjælp af et ideelt placeret håndtag).

Udviklet med stor opmærksomhed på førerkomfort - og derfor en fornøjelse at køre - kombinerer Estate 7102 W et STIGA Premium soft grip-rat med det justerbare Komfort Plus-sæde og den ubesværede elektromagnetiske knivtilkobling. En kraftig kofanger beskytter motoren i tilfælde af utilsigtede sammenstød. Multiclip-sæt, anhængertræk og batterioplader sælges separat.