Nyhedsbrev

Stiga Havetraktor Estate 9102 WX 4WD

Husk at vi nemt matcher laveste netpris /

  • Højtydende 2-cylindret Honda-motor
  • 4-hjulstræk, der giver det bedste greb i alt terræn
  • Intelligent 5,5" display i bredformat med alle driftsoplysninger og Best Cutting Zone
  • Forstærket klippeskjold på 102 cm med 4 støttehjul
  • Kraftige LED-forlygter og robust kofanger foran
  • Sæde med armlæn og soft grip-rat giver forbedret komfort

Flere detaljer

2T1425481/ST1

DKK 58.999,20 ekskl. moms

DKK 73.749,00 inkl. moms

En højtydende havetraktor med en 2-cylindret Honda GXV 690-motor, et bredt klippeskjold på hele 102 cm med to knive og en rummelig 360-liters opsamler.

Ideel til krævende klippe- og opsamlingsopgaver på plæner op til 8000 m2.

Produktdetaljer og specifikationer

STIGA Estate 9102 WX er en topmoderne havetraktor med firehjulstræk og et klippeskjold på hele 102 cm, der i kombination gør den ideel til store områder med skråninger, vildtvoksende græs og andet udfordrende terræn.

Dens 688 cc Honda GXV 690 dobbeltcylindrede motor garanterer, at du får høj ydeevne med mindre trættende vibrationer og en reduktion i brændstofforbrug og forurenende udstødningsemissioner.

Med sine ni faste klippehøjder og ni forindstillede klippehøjder (opsamling, multiclip og bagudkast) giver Estate 9102 WX rig mulighed for at tilpasse maskinen til fantastiske resultater ved
 mange forskellige græsforhold.

Et intelligent 5,5" display i bredformat viser nyttige oplysninger om alle de vigtige driftsparametre; og maskinen kombinerer et hævet rat og sæde med armlæn, hvilket giver en fremragende førerkomfort.

Takket være det hydrostatiske transmission, der giver trinløs styring af kørehastigheden via en fodpedal, er Estate 9102 WX en fornøjelse at køre og udmærker sig med hensyn til manøvredygtighed.

Elektromagnetisk tilkobling af kraftudtag gør det nemt at koble knivene til, og to synkroniserede knive sikrer et pænt resultat uden at misse græsstrå.

Der er flere kvalitetsegenskaber - der er en motorhjelm med forbedret luftindtag, der sikrer maksimal motoreffekt og en robust kofanger, der beskytter forenden af plæneklipperen i tilfælde af sammenstød. Mulchingsæt, anhængertræk og batterioplader sælges separat.