Salt- og grusspreder, 2250 Se fuld størrelse

Salt- og grusspreder, 2250

Salt- og grusspreder til Nilfisk-Egholm City Ranger 2250, 240 l, med justerbar spredebredde

Flere detaljer

E70101301

DKK 35.725,00 ekskl. moms

DKK 44.656,25 inkl. moms

Vintervejr og glat føre hænger ubrydeligt sammen med salt og grus, og enCity Ranger 2250 salt- og grusspreder er effektivt klædt på til opgaven. Den monteres bag på redskabsbæreren med en normal spredebredde svarende til bredden af redskabet foran, dvs. Dozerblad eller Svingbar kost, så sneen er ryddet, før salt og grus spredes ud. Spredebredden kan dog øges op til 5 m, som bl.a. er effektivt ved isslag og på P-pladser.

Sprederen er tragtformet, så indholdet – salt, sand, grus, split eller skærver – presses mod bunden af sin egen vægt. Selv vådt materiale passerer glat igennem.

Bunden, en cirkelformet plade, arbejder fra side til side, hvorved materialet drives ned mod spredepladen, der spreder det i den ønskede bredde. Men kun, når der køres. Sprederen er energi- og miljøvenlig. Den spreder kun, når den skal, og bruger aldrig mere materiale end nødvendigt. Mængden justeres efter kørehastigheden.

Sprederen har et stort rumindhold og en lav læssehøjde, der gør den nem at bruge og skånsom for brugeren. Tænd og sluk foregår fra kabinen, så brugeren kan holde pause uden at skulle ud i kulden. Der er godt udsyn over spredningen fra førersædet.

Når du skifter redskaber, kobler City Ranger 2250 hydraulikslangerne til med et enkelt greb!

Pris ekskl. moms.