Opsamlingstank til Feje-/Sugeanlæg, 2250 Se fuld størrelse

Opsamlingstank til Feje-/Sugeanlæg, 2250

Opsamlingstank til Feje-/Sugeanlæg på Nilfisk-Egholm City Ranger 2250. Inkl. ekstern sugeslange, 5 m.

Flere detaljer

E70100071

DKK 67.625,00 ekskl. moms

DKK 84.531,25 inkl. moms

Feje/sugeanlægget er et af de absolut grundlæggende redskaber, der er skabt til City Ranger 2250. Om foråret hjælper det medrensning af gader og veje efter vinterens grusning. Om efteråret rydder detop efter blæsten, der spreder støv og blade overalt. Og om sommeren holder detvores omgivelser pæne og præsentable. Feje/sugeanlægget er effektivt overalt - på stier og fortove, i vejkanter, indkørsler, p-pladser, kælderskakte, p-huse, trapper og lign.

Anlægget består i sin helhed af koste, sugeslange, sugetank (til affaldet) og vandtank (til binding af støvet). Alle enheder er skabt til at supplere hinanden. Tilsammen udgør de det perfekte samarbejde og skaber den totale effektivitet.

2, 3 eller 4 koste
Fejedelen er udstyret med 2-4 koste – de to forkoste er standard, de to sidekoste er ekstra udstyr. Alle koste er udstyret med en vanddyse for at forhindre, at støvet hvirvles rundt, når der arbejdes.

Forkostene justeres i højden af et næsehjul. Et sugemundstykke bag kostene samler snavset op via en central sugeslange under maskinen. Mundstykket er lavet af polyplast og er exceptionelt god til selv at samle øl- og sodavandsdåser op, når kostene griber fat i dem. Inde i mundstykket leder en børstevalse affaldet på vej op i sugeslangen.

Fejebredden er fra 1,20 m til 2,10 m, afhængigt af antal koste.

Hydrauliske sidekoste
Den 3. og 4. kost er tilvalgte sidekoste, der monteres og afmonteres med et snuptag.

De er parallelt styrede og står altid i fejestilling. De kan feje med forskudt højde i forhold til de to forkoste, så der reelt kan fejes på to niveauer ad gangen – hvilket er særdeles praktisk fx ved kantsten.

Fire koste er også særdeles effektivt til store pladser med henkastet affald.

Sugeslangen
Den integrerede eksterne sugeslange er5 m lang og altid klar. Den fylder næsten ingenting, når den ikke er i brug, men ligger suget sammen øverst i tanken.

Sugeslangen forlænger feje-/sugeanlæggets rækkevidde, idet den kan komme frem alle de steder, hvor redskabsbæreren af den ene eller den anden grund ikke kan køre. Den eksterne sugeslange er bl.a. supergod til at "gå på trapper".

Sug ind – blæs ud
Når luft suges ind et sted, skal det blæses ud et andet. Det er naturens lov. Udblæsningsluften kommer fra sugetankens vakuum og fordeles ud til siderne. Den spredes derfor så godt, at den ikke hvirvler evt. støv op fra fx loftsrør i p-huse .

Støvet fæstnes af vand
Hver kost sin vanddyse. Vand-tanken (100 liter) er tilsluttet sugetanken, som er udstyret med et unikt, selvrensende rotorfilter. Filteret binder støvet med vand, så det bliver inde i tanken og ikke ryger ud igen sammen med udblæsnings-luften.

Rengøring og vedligeholdelse
Alle vedligeholdelsesdele er umiddelbart tilgængelige, så de er nemme at rengøre, incl. filtrene. Sugetanken behøver ikke afmonteres først. Slanger og kabler ligger skjult og derfor godt beskyttet.

Nem montering
Montering af feje/sugeanlægget er både nem og hurtig. Redskabsbæreren bakkes ind under sugetanken, hvorefter der køres hen, så forkostene kan tages med A-rammen. Det eneste, brugeren herefter skal gøre, er at låse to tilkoblingshåndtag: et på A-rammen og et til suge-tanken. Koblingerne til hydraulik, el, vandtilførsel og sugeslange tilkobles automatisk.

Når du skifter redskaber, kobler City Ranger 2250 hydraulikslangerne til med et enkelt greb!

Pris ekskl. moms.