Græsopsamlingstank, 2250 Se fuld størrelse

Græsopsamlingstank, 2250

Græsopsamlingstank til Nilfisk-Egholm City Ranger 2250

Flere detaljer

E70101191

DKK 57.895,00 ekskl. moms

DKK 72.368,75 inkl. moms

Græsopsamleren er en effektiv kombination af to enheder: en Rotorklipper til græsopsamling og en Græsopsamlingstank. Rotorklipperen kobles direkte på en central opsamlingsslange, der tilslutter Græsopsamlingstanken. Slangen er placeret under maskinen, så den ikke øger klipperens bredde. Herved bevares alle dens manøvredygtige egenskaber intakte.Plæneklippere

Græsopsamlingstanken er skabt af formstøbt plast, der kan modstå ætsende græssaft. Den er både kompakt og særdeles rummelig (750 l), så den ikke skal tømmes så tit. Specielt fordi græsset bliver snittet to gange på vejen fra klipper til tank, så det fylder meget lidt. Selve tømningen foregår via joystick fra førersædet, så chaufføren ikke behøver stå af.

Spar tid og nyd resultatet!
Der er en klar tidsbesparelse i at klippe græsset og samle det op i én arbejdsgang. Men Nilfisk-Egholms Græsopsamler tillader også færre klipninger i løbet af en græssæson, fordi Rotorklipperen kan klare selv højt græs.Græsopsamleren rydder op efter sig, så området alligevel efterlades smukt og ryddeligt uden afklip - og uden løvaffald hvis en løvsugeslange (ekstraudstyr) kobles på.

Når du skifter redskaber, kobler City Ranger 2250 hydraulikslangerne til med et enkelt greb!

Pris ekskl. moms.